2027- ig a globális újrafelhasználható csomagolási piac 112,3 milliárd dollárt ér el
Forrás: ReportLinker
Az újrafelhasználható élelmiszercsomagolás, mint a BEEEM méhviaszos termékek környezetbarát megoldást jelentenek a hulladék problémára. Újra és újrafelhasználható tartós alternatívája a műanyag, az alufólia csomagolásnak. Általában kenyér, zöldségek, gyümölcsök, sajt, fűszernövények és más ételek csomagolására használják a háztartások.
A ReportLinker elemzése alapján az újrafelhasználható csomagolóanyagok
globális piaca 2027-re eléri a 112,3 milliárd dollárt. 2020 -ban a globális piac értéke 78,4 milliárd dollár volt.
A 2020-2027 közötti elemzési időszakban az elemzés szerint 5,3% -os CAGR-értékkel nő a globális piac.
2019-ben a méhviasz alapú újrafelhasználható élelmiszercsomagolásoknak volt a legnagyobb piaci részesedése
Az életmód gyors változása az innovatív termékek iránti kereslet növekedéséhez vezetett. A vásárlók egyre inkább tisztában vannak a nem lebomló hulladékok káros hatásaival. Ezek miatt a tényezők miatt folyamatosan nő a háztartási élelmiszerek csomagolásában való magas felhasználásuk az olyan újrahasználható élelmiszercsomagolásoknak, mint a BEEEM méhviaszos termékek.
Európa részesedése 34,5 %, így a régióhoz viszonyítva a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezett 2019-ben. Az elemzés szerint az előrejelzési időszakban 2020-2027 között 6,0% -os éves növekedési ráta várható az európai piacon.
Az európai piac növekedésének egyik oka, az uniós szabályozások, a másik pedig, hogy mind a vállalkozások, mind a lakosság nagy hangsúlyt fektet a hulladékmentes életmódra. Európában keresik a vásárlók az innovatív, környezetbarát megoldásokat, így jelentősen tud növekedni az európai piac. Forrás: reportsanddata

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416