Egy kis tudatosság és odafigyelés sok pénzt spórol meg nekünk, a környezetet pedig tehermentesíti.
A sajtok legjobb barátja a BEEEM méhviaszos kendő és zsák. A méhviasz egy csodálatos természetes tartósító a magas propolisztartalma miatt.
Antibakteriális hatású. Nem véletlen, hogy egyes sajtokat már az üzletben viasz borítással tudod megvásárolni.
Hűvös, sötét helyen szellőző zsákban vagy ládában tároljuk. A hagymát és a krumplit mindenképp külön, mert a krumpli és a hagyma együtt gyorsabban megromlik. Ha teszünk a krumpli mellé pár darab almát, a csírázási folyamatot is lelassíthatjuk.

Ha erre nincs lehetőségünk a molyok által kedvelt élelmiszerek közé tegyünk pár babérlevelet. A babérlevélből párolgó illóolajat nem szeretik a molyok, de hasonlóan hatásos a levendula vagy a rozmaring is.
Csomagoljuk a vásárlás után BEEEM méhviaszos kendőbe. A kendőben szellőzik, a a méhviasz antibakteriális hatása miatt a friss fűszernövények, mint a petrezselyem, bazsalikom akár egy hétig is friss maradhat.
A kenyér legjobb barátja a BEEEM méhviaszos kendő és zsák. A kenyér tárolásáról olvasd el a korábbi bejegyzésünket. A kenyér kényelmesen csomagolható a BEEEM méhviaszos kenyér kendőbe. Zsemlének, kiflinek, pékárunak pedig tökéltes és praktikus a BEEEM méhviaszos kenyérzsák.