A méhviaszos kendők és zsákok fenntartható, hulladékmentes alternatívát jelentenek az alufóliával és a folpackkal szemben.

Sokan azonban félnek, hogy nem elég higiénikusak.

A méhviaszos kendők higiéniája rendkívül fontos, hiszen élelmiszert csomagolásra használjuk.

A méhviasz antibakteriális hatással rendelkezik

A méhviasz és a fagyanta antibakteriális hatású, így csökken a bakteriális szennyeződés veszélye.
A méhviaszos kendőinket és zsákjainkat  zárt csomagolásba tesszük. Emiatt Te leszel az első, aki hozzáér és nem kerülhet rá szennyeződés, por.

Annak érdekében, hogy mindig higiénikus legyen, fontos a méhviaszok kendők megfelelő tisztítása. Amiatt, hogy használat közben ne fejlődjenek ki káros baktériumok, a méhviaszos kendőt hideg vagy kézmeleg vízzel és kevés enyhe, alkohol mentes mosógatószerrel tisztítsd meg .

Meleg vagy forró víz, nem alkalmas a méhviaszos kendők tisztítására, mert leolvasztja a méhviaszos keveréket. Emiatt nem mosható mosógépben vagy mosogatógépben sem.
Bizonyos élelmiszereket NEM SZABAD méhviaszos kendőben tárolni
A méhviaszos kendő nem alkalmas bizonyos ételek tárolására. Így például a nyers húst, halat ne tárolj méhviaszos kendőben vagy zsákban.

A gyümölcsök, zöldségek, kenyér és kemény sajtok viszont nagyon jól érzik magukat a méhviaszos termékekben és tovább meg is őrzik a frissességüket.

Dinnye méhviaszos kendőben
Mivel a környezet védelme mellett rendkívül fontos számunkra a higiénia, termékünket egy független laboratóriumban teszteltük. A teszt eredményeként a BEEEM Méhviaszos Termékek megfelelnek az 1935/2004/EU rendeletnek – az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról.

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416