Nem is olyan rég még csak a híradásokban figyeltük, hogy milyen helyzeteket okoz a korona vírus messzi, távoli országokban. Olyan volt, mintha filmet néznénk. Úgy gondoltuk, – mint sokszor – hogy ez velünk nem történhet meg. Aztán jöttek a pletykák, mindenki elkezdett wc-papírt és fertőtlenítőt vásárolni. 

Aztán jött a #maradjotthon. Mi maradtunk. 

Két hétre vásárolni

Megváltozott a bevásárlási szokásunk. Mivel korábban jöttünk-mentünk, bármikor el tudtuk intézni a bevásárlást nem volt okunk élemiszert felhalmozni. Most át kellett gondolni a bevásárlást. Listát írni. Betervezni a menüt. Tartani magunkat hozzá.  

Tudatosan tárolni

Igen, a kulcsszó azt hiszem itt is a tudatosság. Hosszabb ideig kell tárolni a zöldségeket, a sajtokat. Minden élelmiszert. És ez jó! Miért? Mert nem csak azt tanuljuk újra, hogy tudatosabban vásároljunk, hanem kevesebb ételt dobunk ki. Megbecsüljük, ahogy eddig is kellett volna.

Nekem könnyű dolgom volt, hiszen a BEEEM méhviaszos kendők már régen a mindennapjaink része.

A bevásárlás után a zöldségeket, gyümölcsöket, sajtokat gondosan méhviaszos kendőbe csomagoltam. A BEEEM Méhviaszos kendők és zsákok fantasztikus antibakteriális hatása miatt sokáig friss maradt az ételünk. Kendőbe kerültek a fűszernövények is, így tudott friss bazsalikom kerülni a mozzarellás csirkére a #maradjotthon idején is.

Sokan kezdtünk újra otthon kenyeret és mindenféle péksütit otthon sütni. Mások pedig most kezdték el. A saját kenyér, a két kezünkkel készített kifli, kalács sokkal kedvesebb a szívünknek, mint az amit leemelünk a polcról, ezért figyelünk arra, hogy sokáig friss maradjon. Nálunk sem volt ez másként. Viszont a korábbi szokásainkkal sem szakítottunk. A házi kenyér, a házi kifli, a kalács, a cibatta, mind mind BEEEM Méhviaszos kendőbe és zsákba került, hogy sokáig friss maradjon.

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416