Ha benéztek a webáruházunkba, láthatjátok, hogy sokféle BEEEM méhviaszos terméket kaphattok nálunk.

De, melyik kell neked?

Nagyon könnyen megtudhatod.

1. Nézz körül a shopban, olvasgasd a blogot. Több felhasználási javaslatot és tanácsot találsz nálunk.
2. Pár napig figyeld a mindennapjaitokat. Nézz be a hűtőbe, a kamrába és figyeld meg, hogy mik azok a termékek amiket egyszer használatos anyagba csomagolsz.

Hűtő

Ha a hűtőbe benézel, biztos, hogy nagyon sok nejlont és alufóliát látsz. Sajt, paradicsom, uborka, fél citrom, stb. Ezeket mind-mind könnyedén be tudod csomagolni BEEEM méhviaszos kendőbe vagy zsákba.

Hogyan döntsd el, hogy melyikbe?

A méhviaszos kendőhöz kell egy kis türelem. Na, nem sok, viszont azt meg kell tanulni, hogy nem úgy működik, mint a megszokott alufólia. A BEEEM méhviaszos kendő a kezed melegétől formázhatóvá válik, ezért egy kicsit -pár másodperc- tovább tart egy-egy ételt becsomagolni.

Ha nem szeretsz várni, használd a méhviaszos zsákokat

A méhviaszos zsákba egyszerűen beteszed az ételt és visszahajtod a zsák száját. Kész.

Nagyszerű megoldás a méhviaszos zsák például a rágcsák tárolására is. Akár a snack répát vagy aszalt gyümölcsöt is tudsz ebben vinni a munkahelyre vagy az iskolába.

A kamrában mit találtál?

Fonnyadt fűszernövényt? Nejlonba zárt kenyeret? Ízetlenné vált péksüteményt nejlon csomagolásban?

Ha inkább kenyér fogyasztók vagytok, akkor tökéletes megoldás a BEEEM kenyér kendő, amibe egy nagyobb kenyeret is becsomagolhatsz. A BEEEM méhviaszos kendőben és zsákban tovább friss marad. Tehetsz bele persze kalácsot is vagy bagettet.

Ha rendszeresen vásárolsz kisebb pékárut, mint a zsemle, kifli, kakaós csiga, stb., akkor a BEEEM kenyér zsákot neked találtuk ki. A pékárut egyszerűen belepakolod és visszahajtod a zsák száját. Meglátod, nagyon fogod szeretni, hiszen még sosem maradt ilyen friss és finom egyik sem.

Csomagolhatsz bele fűszernövényt, répát, salátát vagy tököt. A kendő használata itt azért jobb megoldás, mert bármilyen formára rá tudod tenni. És mind-mind tovább megőrzi a frisseségét. Így nem pusztán kevesebb hulladékot termelsz a BEEEM méhviaszos kendők és zsákok használatával, de kevesebb ételt is fogsz kidobni.

Válaszd a BEEEM méhviaszos kendő szettet, így mindenféle méretű zöldséget be tudsz csomagolni. Ráadásul most akciós 😉

Még mindig nem tudod eldönteni, de nagyon szeretnéd kipróbálni?

Ebben is segítünk neked. A kezdő csomagunkban S és M méretűméhviaszos kendőt és egy kicsi méhviaszos zsákot találsz.

Az S-es méretű BEEEM méhviaszos kendőbe tudsz tárolni akár maradék sajtot vagy a maradék uborkát. Az M-es méretű BEEEM méhviaszos kendővel tálakat tudsz lefedni, zöldségeket, friss fűszernövényt tudsz belecsomagolni, de akár a szenvicsedet is.

A BEEEM kicsi méhviaszos zsák tökéletesen alkalmas a tízórai csomagolására vagy élelmiszer tárolására a hűtőben.Tehetsz bele rágcsát, darabolt zöldséget, gyümölcsöt.

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416