A kenyér tárolása minden háziasszonynak fejtörést okoz. Valahogy nincs jó megoldás. A kenyértartókban általában gyorsan kiszárad, megszikkad. Konyharuhában talán még hamarabb. Nejlonzacskóban puha, de élvezhetetlen és gyorsan meg is penészedik.
A BEEEM kenyértartó zsákja vagy a kenyeres kendő azonban csodát tesz a kenyérrel, kaláccsal, kiflivel vagy pékáruval.

Mi történik, ha BEEEM méhviaszos kendőben vagy zsákban tárolod a kenyeret?
A kenyér még másnap is ropogós marad, nem annyira mint frissen, de még roppan a kenyérhéj. A harmadik nap körülbelül olyan puha lesz, mint nejlonban pár óra múlva. A negyedik napon is még fogyaszható, nem penészes, nem száraz.

Vevőink már tesztelték kovászos kenyérrel is mind a BEEEM Méhviaszos Kenyérzsákot, mind a BEEEM Méhviaszos Kenyérkendőt és mindekettőben meglepő eredményt tapasztaltak. A kovászod kenyerek 4-5 napig is frissek, fogyaszthatók maradtak.