Méhviaszos kendő használata

A méhviasz egy csodálatos természetes tartósító a magas propolisztartalma miatt. Légáteresztő és fertőtlenítő. Mint egy természetes héj védi az ételeid, így hosszabb ideig frissek maradnak. Legyen szó vágott gyümölcsről vagy zöldségről, gyógynövényekről, kenyérről vagy szendvicsről, frissen tartja őket.
Az olyan ételek, mint a kenyér, sajt, saláta, zöldségek vagy gyümölcsök, sokáig frissen tarthatók BEEEM kendőkben.
Alma, citrom, uborka vágott felületét a BEEEM kendő, mint természetes héj óvja, mely így hosszabb ideig friss marad.

A méhviaszos kendő használata műanyag-mentes élet részeként ideális tálak, poharak vagy tányérok beborításához. A kéz melege miatt a BEEEM kendő könnyen alakítható és bármilyen alakú edényre illeszthető.

Azok, akik műanyag zacskók nélkül szertnének vásárolni, a BEEEM kendőt is felhasználhatják például kenyér vagy sajt közvetlen csomagolására az üzletben vagy a piacon.

Tisztítás

A BEEEM kendő kézzel, hideg vízzel könnyen tisztítható. Erősebb foltok esetén enyhe, nem alkoholos mosogatószer is használható, mi elsősorban ökológiai terméket ajánlunk. Fertőtlenítéséhez használhatunk ecetet is.
Tisztítás után a ruhát egyszerűen levegőn szárítsuk, vagy konyharuhával töröljük szárazra.
A BEEEM kendőket TILOS magas hőmérsékleten, mosógépben vagy mosogatógépben tisztítani vagy szárítógépben szárítani!

A BEEEM kendők használat közben gyűrődhetnek, kopás keletkezhet rajtuk. A kendők élettartamát meg tudjuk növelni, ha néhány hónapos használat után pár percre, tepsiben, sütőpapírra kiterítve 60 ° C-os sütőbe tesszük. Ezzel csökkentjük a kopást és meghosszabbítjuk a használhatóságát.

Normál hőmérsékleten tárold, például a konyhában. A túl magas hő nem tesz jót neki. Ezért kérjük, ne tedd napra vagy a forró autóba.

A nyers hús és a hal csomagolására nem alkalmas!

A BEEEM kendők komposztálhatók, így nem terhelik a környezetet.

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416