Tudod már mit fogsz a jövőben használni nejlonzacskó helyett? Még nem?

Olvasd el az összefoglalónkat! Nem bánod meg! Alternatíva a nejlonzacskó helyett!

Mi a BEEEM-nél megteszünk mindent, hogy hulladékmentesebben éljünk, a már túlterhelt környezetünket óvjuk és nem utolsósorban a családi kasszánkat kíméljük. Termékeinkkel segíteni szeretnénk, hogy legyen hulladékmentes megoldás a családok kezében az alufólia és a nejlonzacskó helyett.

Az elmúlt évtizedekben kényelmesek lettünk. Túlságosan is. Kényelmesekké váltak az életkörülményeink. Bizonyos értelemben ez nagyon szerencsés, de mint minden másnak, ennek is van hátránya.

Elfelejtettünk gondolkozni és cselekedni! Tudom, rossz ezt így olvasva látni, de sajnos így van. Mindenünk megvan, ami a kényelmünket szolgálja. Előrecsomagolt termékek, szeletelt kenyér. Előre főtt tojás, hámozott és túlcsomagolt gyümölcs, stb. A szomorú ebben, hogy ezeket a termékeket meg is vesszük! Mert rohanunk, mert nem fordítunk kellő időt magunkra, a bevásárlásra, a főzésre és a környezettudatos csomagolásra. Mindennapi szendvicseinket alufóliába csomagoljuk (már ha magunk készítjük. Többen az élelmiszerüzlet nejlonba csomagolt szendvicseit veszik), ezzel is hatalmas terhet róva a környezetünkre.
Utánanéztél már mennyi idő alatt bomlik le az alufólia? Milyen egeszségkárosító hatásai vannak? Elkeserítő adatokat fogsz találni.

Legyél környezettudatos! Használj alufólia helyett környezettudatos csomagolóanyagot!

Alufólia és műanyag zacskó helyett használd az antibakteriális BEEEM méhviaszos kendőinket!

Ne szomorkodj, ha még nem ismered ezeket a korszakalkotó termékeket! Újak és egyediek vagyunk a magyar piacon!

A BEEEM méhviaszos kendőink antibakteriálisak, újra és újra felhasználhatók, könnyen tisztíthatók és komposztálhatók. Ezt mindet tudja érted és a környezetünkért!

Használd alufólia helyett! Váltsd ki vele a folpackot! – Hidd el van élet nélkülük is!

Gondolj bele, az alufóliát 110 éve használják, elődeink addig is meg voltak nélküle. A kezünkben van a megoldás, az alternatíva!

Csomagold ételeidet méhviaszos kendővel! Szinte korlátlan a felhasználhatósága! Próbáld ki!

Tippek a méhviaszos kendők felhasználásához:

Félbe vágott citrom? Uborka vagy dinnye?

Eddig valószínűleg alufóliába csomagoltad vagy folpackba. Hulladék csökkentés szempontából jó megoldás lehet egy műanyag doboz is, de hatalmas helyet foglal a hűtőben. A méhviaszos kendőink a természetes alternatívák. Tökéletesen rá tudod illeszteni akár a fél citromra, akár egy negyed dinnyére is. Idomul az étel formájához. Ezzel rengeteg helyet takarítasz meg a hűtődben. A méhviasz antibakteriális hatásának köszönhetően pedig a méhviaszos kendőben tárolt étel tovább friss marad.

Szendvics csomagolás

Szendvicset viszel a munkába, kirándulásra? Műanyag zacskó, alufólia, folpack helyett használd az újraszalvétaként is profin használható BEEEM kendőt!
Egy kis matematika: 2 gyerekkel számolva, napi 1-1 szendvics az iskolába. 37 méter alufóliát vagy folpackot használsz és dobsz ki a kukába!

A BEEEM méhviaszos újraszalvétáinkat fagombokkal készítjük, hogy minél könnyebb legyen a csomagolás és természetesen azért mert így elhasználódás után az újraszalvétánk teljes mértékben komposztálható.

Süss alufólia nélkül!

Még mindig alufóliát használsz sütéskor? Ne tedd! Sütőzacskó helyett használj cserépedényt! Hidd el, elődeink ismerték a tutit. Tudod, nekik nem volt ilyen kényelmes életük, mint nekünk.

Pihentetni kell a tésztát a hűtőben sütés előtt?

Takard le a csodaszép antibakteriális méhviaszos kendőnkkel! Ha szükséges langyos vízzel használat után lemosod és utána lefedheted vele az elkészült süteményt.

Grillezés?

Mit szoktál grillezésnél használni? Az emberek nagy része itt is alufóliát használ. Van erre hulladékmentes megoldás! Használj nyársat vagy rozsdamentes grillrácsot!

Az otthon sült kenyérnél nincs jobb!

Hogyan szoktad keleszteni? Használd erre is a BEEEM méhviaszos kendőit! A kezed hőjével a kelesztő edényre rá tudod formázni a kendőinket. Válaszd méretre vágható tekercsben! Igény szerinti nagyságban méretezheted. 

Tudod már milyen a hulladékmentes bevásárlás?

A felvágottas pultnál kérd a sonkát, sajtot a komposztálható méhviaszos kendőnkbe! Vagy a kenyeret rakd a kenyérzsákunkba! LINK Szerintem nagyon cool! Feledhetetlen az érzés, amikor a pénztárszalagnál büszkén konstatálod, hogy nincs nejlonzacskóba, alufóliába csomagolt terméked.

Mogyoró? Pisztácia? Dió?

A kimért magvakat ezek után már biztosan nem rakod nejlonzacskóba :), hanem környezetbarát zacskót használsz.

Szülinapi buli után megmaradt a bor, üditő?

Zárd le a kendőinkkel az üveget. Keresd az XS méretű BEEEM méhviaszos kendőinket!

+ 1 tipp

Ha nem tudod kinyitni a befőttes üveget, konyharuha helyett hívj segítségül egy BEEEM Méhviaszos kendőt. A méhviaszos kendő tapadása megkönnyíti a feladatot. ?

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416