Gyönyörű padlizsánok nőnek a kertünkben

A három nagy kedvenc padlizsános ételünk a padlizsánkrém, a rántott padlizsán és a töltött padlizsán. A töltött padlizsán nálunk mindig hús nélkül készül.

Hozzávalók

4 nagyobb padlizsán
4 db gomba
1 nagyobb vöröshagyma

bors
250 ml paradicsomszósz
1 db konzerv egész paradicsom

bors
oregánó
bazsalikom
reszelt mozzarella
BEEEM zsázsa mikrozöldség

Elkészítés

A padlizsánt megmossuk, a végét levágjuk és hosszában félbevágjuk. Vájjuk ki a közepét, úgy, hogy csónak formát kapjuk. Sózzuk meg és tegyük félre.

A hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, adjuk hozzá a padlizsán belsejét és a felvágott gombát. Sózzuk, borsozzuk.
Öntsük fel a kétféle paradicsomszósszal. Ízesítsük oregánóval és bazsalikommal.
Ha a zöldségek megpuhultak  kanalazzuk a padlizsán csónakokba.

Szórjuk meg reszelt mozzarellával és 200 fokos sütőben, légkeveréssel süssük míg a sajt megpirul.

Tálaláskor szórjuk meg zsázsa mikrozöldséggel. Jó étvágyat!

  • Zsázsa mikrozöldség ültetőcsomag

    990.00 Ft
    Kosárba teszem
  • Mustár mikrozöldség ültetőcsomag

    990.00 Ft
    Kosárba teszem
  • Brokkoli mikrozöldség ültetőcsomag

    990.00 Ft
    Kosárba teszem

A learatott mikrozöldet tárold a hűtőben BEEEM méhviaszos zsákban

Küldj nekünk üzenetet!

Kérjük fogadd el az Adatkezelési feltételeket!

Kapcsolat

Email:

kapcsolat@beeem.hu

Telefon:

+36 20 517 3416