BEEEM kicsi méhviaszos kenyértároló

 11.15

A BEEEM kenyér zsákban kényelmesen tudod tárolni a zsemlét és a kiflit is.

Tedd bele a pékárut és a zsák száját hajtogasd fel, picit nyomd meg, a kezed melegétől megtartja a formáját.

A Beeem kenyér zsák praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.

Beeem kenyér zsák mérete:

ca. 25×30 cm

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, fagyanta, növényi olaj

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A BEEEM kisebb méhviaszos kenyértároló lesz egyik kedvenced, ha kisebb kenyeret fogyasztasz. Egy kisebb házi vagy bolti cipó kényelmesen elfér benne és sokáig meg is őrzi a frisseségét.

Tedd bele a cipót és a zsák száját hajtogasd fel, picit nyomd meg, a kezed melegétől megtartja a formáját.

A BEEEM méhviaszos kenyértárolóban a kenyér és a pékáru sokáig megőrzi a frisségét. Természetesen a méhviaszos kenyér zsákunkat és kendőnket folyamatosan használjuk, így meg is tudjuk osztani a tapasztalatainkat Veletek:

“A tesztalany a Lidl-ben kapható teljeskiőrlésű vekni. A vásárlás után Beeem kendőbe került és úgy be a szekrénybe. Másnap a kenyér puha, a héja még ropogós. Nem annyira, mint frissen, de még ropogós. Harmadik nap a kenyér még puha, a héja nem ropogós már, de puha. Negyedik nap – igen, még mindig van 🙂 – a kenyér puha, nem száradt ki, viszont az illatán már érződik, hogy nem friss, így bundás kenyérként teljesíti be a sorsát.

Penésznek nyoma sem volt.”

A Beeem méhviaszos kicsi kenyértároló praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.

Ha szeretnél hasznos tippeket a kenyértároló használatáról iratkozz fel a Youtube csatornánkra.

Beeem méhviaszos kenyér zsák mérete:

ca. 25*30 cm

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, fagyanta, növényi olaj

További tájékoztatás és használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.