Leírás
A BEEEM kenyértartó kendő a tökéletes megoldás, hogy kényelmesen tudd tárolni a zsemlét és a kiflit is.
Tedd bele a pékárut és a zsák száját hajtogasd fel, picit nyomd meg, a kezed melegétől megtartja a formáját.
A BEEEM kenyértartó kendőben a kenyér és a pékáru sokáig megőrzi a frisségét. Természetesen a méhviaszos kenyér zsákunkat és kendőnket folyamatosan használjuk, így meg is tudjuk osztani a tapasztalatainkat Veletek:
“A tesztalany a Lidl-ben kapható teljeskiőrlésű vekni. A vásárlás után Beeem kendőbe került és úgy be a szekrénybe. Másnap a kenyér puha, a héja még ropogós. Nem annyira, mint frissen, de még ropogós. Harmadik nap a kenyér még puha, a héja nem ropogós már, de puha. Negyedik nap – igen, még mindig van – a kenyér puha, nem száradt ki, viszont az illatán már érződik, hogy nem friss, így bundás kenyérként teljesíti be a sorsát.
Penésznek nyoma sem volt.”
A Beeem kenyértartó kendő praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.
Ha szeretnél hasznos tippeket a kenyértartó használatáról iratkozz fel a Youtube csatornánkra.
Mérete: ca. 75*45 cm Kézzel készült termék.
Pamutvászon, méhviasz, fagyanta, olivaolaj
További tájékoztatás és használat
Anikó –
Sosem gondoltam volna, hogy a BEEEM kendőben ilyen sokáig puha marad a rozskenyerem. Többször probáltam már sima pamutzacskóban tárolni, de kb. 2 nap után bepenészedett. Papírtasakban megszáradt. A BEEEM kendőben viszont már 4. napja olyan a kenyerem állaga, mintha most vásároltam volna!
Garányi Zsóka Dorottya –
A méhviaszos kendőben tartás volt eddig a legjobb a kenyérnek, pékáruknak. Imádom! Napok után is teljesen puha! Könnyű használni is és nagyon szép!