BEEEM méhviaszos kendő méteres tekercs

 12.80

A Beeem kendő praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható és mert komposztálható.

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, fagyanta, olivaolaj

További tájékoztatás és használat

Cikkszám: BEEEM-METERES Kategória:

Leírás

ÚJDONSÁG! Környezetbarát élelmiszercsomagolás

BEEEM Méteres méhviaszos kendő tekercs a testreszabható környezetbarát élelmiszercsomagolás!

Kisebb vagy nagyobb BEEEM méhviaszos kendőre van szükséged? Szeretnéd a saját igényeidhez alakítani a BEEEM környezetbarát élelmiszercsomagolásodat? Az 1 méter hosszú BEEEM méteres méhviaszos kendő tekercsből ollóval akkorát vághatsz, amekkorát használni szeretnél. Avokádóhoz, paradicsomhoz, sajthoz, kenyérhez, kalácshoz…… akkora méretben amekkorában Te szeretnéd.

Felhasználási javaslat:

Vágj a BEEEM méteres méhviaszos kendőből 2 db kisebb kb. 20×15 cm darabokat. Ezek a méhviaszos kendők tökéletesek lesznek maradék fél paradicsomnak, almának vagy citromnak. Kijön még belőle 2 db kb. 25*15 cm kendő, amibe tehetsz sajtot, szendvicset, nagyobb zöldségeket. A maradék 65*30 cm méhviaszos kendő darabot pedig vágd félbe, kb. 32-33*30 cm darabokra. Ezekben a méhviaszos kendőkben tárolhatsz kisebb cipót, kalácsot, de letarhatsz vele egy fél dinnyét vagy tököt is.

A kezed melegétől a Beeem méhviaszos kendő könnyen formázhatóvá válik. Picit nyomd meg és megtartja a formáját. A BEEEM méhviaszos kendő az igazi környezetbarát élelmiszercsomagolás!

A BEEEM környezetbarát élelmiszercsomagolás használatáról ITT találsz ötleteket. Nézd meg Te is a videót!

A Beeem méhviaszos kendő praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható és mert komposztálható.

A tekercs mérete: 100 cm x 30 cm

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, fagyanta, olivaolaj

További tájékoztatás és használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.