BEEEM méhviaszos tasak szendvicshez kicsi

 4.61

A BEEEM szendvics zsák alkalmas a tízórai csomagolására. A kisebb zsákba belefér a nagyáruházakban kapható császárzsömle, de tehetsz bele rágcsát, darabolt zöldséget, gyümölcsöt.

A Beeem zsák praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.

ca. 16,5*20 cm

Kérjük a minta kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a méhviasz csodaszép sárga alapszínt ad az anyagnak!

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, olivaolaj, fagyanta

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A BEEEM méhviaszos tasak alkalmas a tízórai csomagolására. A kisebb zsákba belefér a nagyáruházakban kapható császárzsömle, de tehetsz bele rágcsát, darabolt zöldséget, gyümölcsöt. Tegyél bele a gyerekeknek egészséges nassolnivalót, szeletelt uborkát vagy aszalt gyümölcsöt. Választhatnak a gyerekek a szuper mintákból a webshopból. Szeretni fogják.

A kisebb zsákba belefér a nagyáruházakban kapható császárzsömle, de tehetsz bele rágcsát, darabolt zöldséget, gyümölcsöt.

A Beeem méhviaszos tasak praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.

Megnéznéd hogyan kell használni? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!

A méhviaszos tasak praktikus, kényelmes a használata. Pakolj bele, nyomd össze a méhviaszos zsák száját -a méhviaszos keveréknek köszönhetően összetapad- és kész is. Használd otthon is. Tedd bele a maradék paradicsomot, paprikát, fél almát vagy citromot. Tárolj benne fűszernövényeket. Tárold a méhviaszos tasakban a sajtot. Hálás lesz érte. És Te is. A méhviaszos keverék áldásos hatásának köszönhetően a sajt tovább friss marad. Így kevesebb étel kerül a kukába. Akár a bevásárláskor is magaddal viheted. Kérheted azonnal a méhviaszos tasakba a kimért sajtot és otthon már csak be kell tenned a hűtőbe.

ca. 16,5*20 cm

Kérjük a minta kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a méhviasz csodaszép sárga alapszínt ad az anyagnak!

A BEEEM méhviaszos tasak kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, olivaolaj, fagyanta

További tájékoztatás és használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.