BEEEM méhviaszos zsák szendvicshez nagy

2,150.00 Ft

A BEEEM szendvics zsák alkalmas a tízórai csomagolására. A nagyobb zsákba belefér egy nagyobb zsemle vagy akár kifli is.

A Beeem zsák praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.

ca. 16,5*29,5 cm

Kérjük a minta kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a méhviasz csodaszép sárga alapszínt ad az anyagnak!

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, olivaolaj, fagyanta

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A BEEEM méhviaszos zsák alkalmas a tízórai csomagolására. A nagyobb zsákba belefér egy nagyobb zsemle vagy akár egy nagyobb sajtos kifli is. Csomagold ebbe a gyerekek uzsonnáját. Választhatnak a gyerekek a szuper mintákból a webshopból. Szeretni fogják.

A Beeem méhviaszos zsák praktikus és környezetbarát, mert hulladékmentesen tudod az ételeidet a segítségével tárolni, mert újra és újra felhasználható.

Megnéznéd hogyan kell használni? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!

A méhviaszos zsák praktikus, kényelmes a használata. Pakolj bele, nyomd össze a méhviaszos zsák száját -a méhviaszos keveréknek köszönhetően összetapad- és kész is. Használd otthon is. Tárolj benne fűszernövényeket vagy a maradék muffint. Már, ha marad 🙂 Mehet bele kápia paprika vagy saláta keverék. Akár a bevásárláskor is magaddal viheted. Kérheted méhviaszos zsákba a kimért sajtot és otthon már csak be kell tenned a hűtőbe.

Sőt, mi a maradék palacsinta tárolására is szeretjük használni. A palacsinta puha marad másnapra is. Nem szárad ki.  A család nagyon fog örülni, ha nagyobb adag készül és még másnap is élvezhetik 🙂

ca. 16,5*29,5 cm

Kérjük a minta kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a méhviasz csodaszép sárga alapszínt ad az anyagnak!

Kézzel készült termék. 

Pamutvászon, méhviasz, olivaolaj, fagyanta

További tájékoztatás és használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.